Spis wystąpień
Interwencje dietetyczne w cukrzycy typu 2 okiem praktyka
Wiedza i spożycie żywności fermentowanej oraz probiotyków wśród osób chorych na cukrzycę typu 2
Lipoedema — obrzęk tłuszczowy — wyzwanie w terapii pacjentek
Obecność nanoplastiku w produktach spożywczych
Organoleptyka — pierwotna metoda badawcza człowieka
Ocena właściwości funkcjonalnych musów warzywno-owocowych wzbogaconych preparatem błonnikowym ze skrobi ziemniaczanej
Czekolada jako matrix dla lipofilnych związków bioaktywnych
Agrostemma githago jako nowe źródło bioaktywnych kwasów tłuszczowych
Głowonogi w antycznej dietetyce i sztuce kulinarnej w świetle wybranych źródeł literackich
Jadalne perfumy — przeszłość bez przyszłości?
Olejoterapia w historii medycyny na przykładzie mikstury oczyszczającej Józefa Słoneckiego (1949–2020)
Leave a Reply